اقتصادی و سیاسی
 
 

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با ثبت نام و شركت در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1391

1391/03/24

سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1391 مي رساند نظر به اينكه با توجه به سياستهاي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري و دانشگاه آزاد اسلامي مقرر گرديده است آزمون مذكور با آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي تجميع شده و به صورت متمركز برگزار گردد . لذا تاريخ ثبت نام آزمون فوق الذكر از روز سه شنبه مورخ 30/3/1391 شروع و تا پايان روز سه شنبه 6/4/1391 ادامه خواهد داشت .
ضمناً اطلاعيه تكميلي درخصوص شرايط و ضوابط ثبت نام در روز شنبه 27/3/91 در سايت سازمان و در هفته نامه پيك سنجش مورخ 29/3/91 اعلام خواهد شد .

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور


چهار شنبه 4 آبان 1390برچسب:, :: 9:30 ::  نويسنده : فردین

 

تعرفه اس ام اس و جایگاه رگولاتوری

در صورتیکه وزیر ارتباطات به هر دلیلی از جمله همگروه بودن با مدیران مخابرات، در این منازعات طرف شرکت دولتی را بگیرد، آنگاه باید فاتحه رگولاتوری و رقابت و حفظ حقوق مشتری را خواند.
اخیرا مباحثی در مورد کاهش تعرفه پیام کوتاه ((SMS)) در سطح جراید مطرح شده است این بحث دو سو دارد. یک سوی آن سازمان بازرسی کل کشور است که طی اطلاعیه‌های منتشر شده مدعی است بر اساس مطالعات و کارشناسی آن نهاد، تعرفه پیام کوتاه بالا است و در حق مصرف کنندگان اجحاف می‌شود و با توجه به قیمت تمام شده آن که رقم نسبتا پایینی است بایستی شرکت مخابرات و سایر شرکت‌ها تعرفه را کاهش دهند؛ در همین طرف سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی که یک نهاد درون وزارتخانه محسوب می‌شود نیز همراه با سازمان بازرسی کل کشور خواهان کاهش تعرفه هستند.
اما آن سوی مباحث، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیران شرکت مخابرات ایران (مدیر عامل و رییس هیئت مدیره، و مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار) قراردارند که ابتدا با هرگونه کاهش مخالفت نمودند. (بدلیل قانون تثبیت نرخ که در اصلاحیه برنامه چهارم توسط مجلس هفتم تصویب شده است) و پس از آن نیز پیشنهاد خود را به سازمان تنظیم مقررات ارائه داده‌اند و پس از تصویب در این مراجع بایستی در شورای اقتصاد موضوع مطرح گردد . آنگاه بر اساس قانون، شرکت مخابرات موظف به کاهش تعرفه‌ها خواهد بود.
این موضوع از مناظر گوناگون قابل بررسی است که ذیلا به طور اجمال به آن پرداخته می‌شود.
۱) چرا سازمان بازرسی کل کشور به عنوان یک نهاد نظارتی خارج از قوه مجریه وارد این عرصه شده است؟
به نظر نگارنده اصل بحث موضوع بسیار مهمی است که شاید خیلی زودتر بایستی توسط نهادهای مسئول از جمله سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی به عنوان متولی اصلی آن مطرح می‌گردید.
به هر حال به رغم غیرالزام‌آور بودن نظر کارشناسان بررسی سازمان بازرسی کل کشور و صرف «توصیه بودن» ورود سازمان به این مباحث با توجه به سابقه حضور سازمان در سایر موارد مشابه را بایستی به فال نیک گرفت تا ضمن طرح مباحث این‌چنینی در جامعه، سازمان بازرسی بیش از آنکه دنبال کارکرده و مچ گرفتن باشد نیم نگاهی هم به آنچه وظیفه بود و انجام نشد داشته باشد و عدم انعکاس اهمال کاری اجرایی را لحاظ نماید.
۲) سازمان تنظیم مقررات ارتباطات اگر چه قاعدتا بایست شروع‌کننده این مباحث باشد ولی در این حال استقلال رای آن در مقابل مجموعه وزارت و شرکت مخابرات ایران به رغم اینکه این نهاد در درون مجموعه وزارت قرار دارد و از سوی دیگر مدیران روبرویی آن قدرتی بالاتر برخوردار بودند قابل تقدیر و تامل است.
رودررویی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات نهادهای درون وزارت کاملا قابل پیش‌بینی بود و تا مدت‌ها نیز ادامه خواهد داشت، فقط امیدواریم شخص وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با درک دست جایگاه این نهاد مهم، وظیفه تاریخی خود را در استقرار نهاد رگولاتوری به درستی انجام دهد در صورتیکه وزیر به هر دلیلی از جمله هم گروه بودن با مدیران مخابرات، در این منازعات طرف شرکت دولتی را بگیرد، آنگاه باید فاتحه رگولاتوری و رقابت و حفظ حقوق مشتری را خواند.
۳) مدیران شرکت مخابرات ایران و ارتباطات سیار پس از مقاومت‌های اولیه، اخیرا بیان می‌کنند که پیشنهاد را به سازمان تنظیم مقررات ارائه کرده‌اند و پس از بررسی در آن بایستی موضوع در شورای اقتصاد مطرح گردد.
سؤال این است که چرا مدیران مذکور آنقدر بر روی مصوب نمودن کاهش تعرفه در شورای اقتصاد تاکید می‌کنند؟ چه اتفاقی در آن شورا خواهد افتاد که به سود مدیران مخابرات مبنی بر عدم کاهش تعرفه خواهد بود؟!
مدیران فوق سه دلیل را بیان می‌دارند، یکی اینکه تعرفه اول را شورای اقتصاد برای (SMS) مطرح کرده و خودش هم باید آن را کاهش دهد و از سوی دیگر شورای اقتصاد را بالاترین مرجع رسیدگی به این موضوع می‌دانند.
بر اساس ماده ۵ قانون اختیارات و وظایف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، نهاد مصوب کننده جداول تعرفه صرفا کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات است و از آنجا که (SMS) یک سرویس ارزش افزوده است لذا این موضوع می‌تواند در مجمع شرکت مخابرات و سپس کمیسون مطرح شود و از سوی دیگر تاکنون همواره در کاهش تعرفه این مجمع مخابرات بوده که نظر می‌داده و تصمیم می‌گرفته است و نه جای دیگری و چون این موضوع کاهش تعرفه است نه افزایش تعرفه، لذا مجمع شرکت مخابرات ایران نیز می‌توانست این مهم را انجام دهد و رگولاتوری نیرمی تواند فقط به این مسئله وارد شود که کاهش تعرفه مصداق «دامپینگ»(قیمت شکنی) نباشد تا روال بازی به هم بخورد.
نکته دیگر قابل تامل برای اصرار شرکت مخابرات ایران برای طرح موضوع در شورای اقتصاد این است که آنها تصور می‌کنند بخاطر حساسیت شورای اقتصاد در کاهش درآمد دولت شاید آنها با نظر شرکت مخابرات ایران موافقت کنند و از کاهش تعرفه (SMS) صرفنظر کنند.
در این خصوص نیز بعید به نظر می‌رسد دولت داعیه‌دار عدالت اجتماعی با این بی‌عدالتی در تعرفه‌های موجود موافق باشد، و ترجیح می‌دهد همگام با کاهش سایر تعرفه‌های پهنای باند و خدمات ارتباطی، تعرفه (SMS) را نیز کاهش می‌دهد.
از سوی دیگر شورای اقتصادی که بر اساس مصوبه شورای عالی اداری منحل اعلام شده چگونه می‌تواند در این خصوص مصوبه‌ای داشته باشد و جایگاه حقوقی آن در حال حاضر برای ارجاع موارد کدام است؟
نکته‌ای هنوز مشخص نشده است؟

در هر حال امید است طی حل منازعات کنونی به نفع مصرف کننده نهایی، جایگاه نهاد رگولاتوری قبل از بازیگران خصوصی حوزه مخابرات توسط مدیران درون وزارتخانه بطور مشخص نهاد وزارت به درستی شناخته گردد و ارج گذاشته شود زیرا نهایتا سود همه در کارآیی نهادهای دارای مسئولیت است و ورود سازمان بازرسی کشور را نیز در این عرصه باید به فال نیک گرفت تا شاید بتوان با این اهرم‌ها، امور را در روال عادی خود هدایت کرد.



سه شنبه 3 آبان 1390برچسب:اقتصاد,سیاسی , :: 18:55 ::  نويسنده : فردین
 

اقتصاد چيست؟

 

اقتصاد دانشي است که با با در نظر گرفتن کمبود کالا و ابزار توليد و نيازهاي نامحدود بشري به تخصيص بهينه کالاها و توليدات مي‌پردازد. پرسش بنيادين براي دانش اقتصاد مسئله حداکثر شدن رضايت و مطلوبيت انسانهاست. اين دانش به دو بخش اصلي اقتصاد خرد و کلان تقسيم مي‌شود.

 

 

اقتصاد خرد

 

اقتصاد خرد به بررسي رفتار اقتصادي انسان‌ها و بنگاههاي اقتصادي و نحوه توزيع توليدات و درآمد در بين آنها مي‌پردازد. اقتصاد خرد به اشخاص به عنوان کارگران و توليد کنندگان سرمايه، و همچنين مصرف کنندگان نهايي نگاه ميکند. به صورت مشابهي به شرکت هاي اقتصادي به عنوان مصرف کننده گان سرمايه و کار، و توليد کنندگان محصول نگاه ميکند. اقتصاد خرد درصدد است تا پيامد رفتار عقلايي در انسان‌ها را شناسايي کند. با توجه به محدوديت منابع (مثلاً نيروي کار، سرمايه، زمين، توانايي مديريت و...) انسان‌ها و بنگاههاي اقتصادي مايلند که بيشترين استفاده را از منابع موجود ببرند. توابع عرضه، تقاضا، توليد، هزينه، بازارها، تعادل عمومي و اقتصاد رفاه در اين بخش جاي مي‌گيرند.

 

اقتصاد کلان

 

اقتصاد کلان به بررسي مسايل اقتصادي در سطح کلان ملي يک کشور مي‌پردازد. حيطه بررسي اقتصاد جهاني را اقتصاد بين الملل به عهده دارد. مسايلي از قبيل ثبات اقتصادي، توازن تراز بازرگاني خارجي، رشد اقتصادي، اشتغال، تورم، مخارج و درآمدهاي دولت، رکود اقتصادي، بحران اقتصادي، بيکاري، فقر و اقتصاد توسعه در اين بخش مورد بررسي قرار مي‌گيرد.

 

بر خلاف اقتصاد خرد رفتارهاي فردي شکل دهنده اقتصاد کلان نيست هر چند که از جمع رفتارهاي فردي شکل گرفته‌است. کينز پدر علم اقتصاد نوين نمونه بارزي را از آثار رفتار واحدي را در عرصه کلان و خرد ارايه داده‌است که به تناقض پس‌انداز مشهور است. اگر افراد به صورت انفرادي پس انداز کنند در سالهاي بعد داراي امکانات و قدرت مالي بيشتري خواهند بود و خواهند توانست که از سرمايه جمع شده خود استفاده کنند ولي اگر تمامي افراد جامعه هم‌زمان پس‌انداز خود را افزايش دهند و بخش بيشتري از درآمد خود را پس انداز نمايند مصرف کل اقتصاد پايين مي‌آيد و اين امر موجب کاهش توليد نيز خواهد شد که اين امر به کاهش درآمد افراد در آينده منجر مي‌شود. از اينرو افزايش پس انداز براي اشخاص مفيد مي‌تواند باشد ولي براي جامعه به صورت کلي تأثيرات متفاوتي نسبت به تأثيرات فردي آن دارد.

 

نمونه ديگر: اگر شرکتي يک يا چند تن از پرسنل خود را با ماشين‌آلات جايگزين نمايد بي شک سود خواهد کرد و به نفع آن شرکت خواهد بود ولي اگر تمامي شرکتها به يکباره به اين کار مبادرت ورزند بيکاري افزايش مي‌يابد و موجب کاهش درآمد ملي و در نتيجه کاهش تقاضا براي توليدات شرکتها شده و سود شرکتها را کاهش مي‌دهد. از اينرو تأثيرات سطح کلان مي‌تواند با تأثيرات در سطح خرد متضاد باشد..

 

قبل از قرن هفدهم ، علم و فلسفه با يگديگر در قلمرو معارف بشري مورد تحقيق واقع مي شدند و مرز مشخصي ميان آن دو وجود نداشت ، تا آنکه در دوران رنسانس ، فرهنگ اومانيسم زمينه هاي شناخت مسائل اجتماعي را از طريق عقل و تجربه به وجود آورد ؛ اين روند در خلال قرن هفدهم آنچنان شتاب يافت که باعث شد در ابتداي قرن هجدهم زمزمه ي استقلال و جدايي علوم اجتماعي از فلسفه آغاز شود ؛ و پديد?استقلال و انفکاک علوم اجتماعي از فلسفه نيز به طور طبيعي اين انديشه را نمودار ساخت که پديد? اجتماعي ويژگي هاي منظمي دارند و قانون حاکم بر رفتار اجتماعي همانند قانونمندي حاکم بر جهان ماده و طبيعت است .

 

در مورد اقتصاد هم ، انديشمندان اقتصادي معتقد بودند که فعاليت هاي انسان در توليد ، توزيع و مصرف تابع قوانين طبيعي است که بايد آنها را شناخت تا آنکه بتوان روابط علمي بين پديده هاي اقتصادي را تبين کرد . از آنجا که اين قوانين طبيعي است پس ، مناسب ترين قوانيني هستند که مي توانند تعادل به وجود آورند ، به شرط اينکه در وضعيت طبيعي و آزادبکار روند و دولت يا اخلاق يا دين ، در عملکرد آنها دخالتي نکنند . بنابراين پديده هاي عيني اقتصادي و رفتار هاي انسان عاقل اقتصادي در صحنه اقتصاد ، همانند ديگر رخداد هاي فيزيکي ، تابع رابطه علمي مشخص است و با روش تجربه قابل ملاحظه و بررسي است . واقعيت اين است که پيدايش رفتار هاي اقتصادي ، تصادفي و اتفاقي نيست ، بلکه نظام علّي و معلولي بر آنها حاکم است ؛ به گونه اي که مي توان در سايه رابطه عليت ، اين رفتار ها را تفسير کرد ؛ ولي نبايد از نظر دور داشت که يکي از اجزاء علت تامه و اين رفتار ها و رخدادهاي عيني اراده و اختيار انسان است . رابطه اقتصادي در جامعه الزاما"در چهارچوب يک نظام اقتصادي ، مشکل مي گيرد و نظام اقتصادي هم بدون « جهت » و « هدف » پذيرفته نيست و « بايد » هاي که « جهت » و « هدف » نظام اقتصادي را تبيين مي کنند ؛ « بايد » هاي مباني ناميده مي شود .

 

اقتصاد چيست

 

انسان با توجه به تمايلي که به رفع نياز هاي خود دارد ، سعي مي کند که با صرف حداقل تلاش يا هزينه ، حداکثر نتيجه را به دست آورد ، اين راه و روش ، اصل اقتصاد ناميده شده ، فرد تحت تأثير هر مشرب خاص که باشد ، لازم است بر مبناي اين اصل رفتار کند . بنابرين ، « اقتصاد » علمي است که رفتار و رابطه انسان را با اشياي مادي مورد نياز او که به رايگان در طبيعت نمي يابد ، مطالعه مي کند . مطالعه اقتصاد بايد درک ، بيان و تا حدي پيش بيني رفتار اقتصادي انسان را امکان پذير سازد . اين مطالعه بايد به بهبود رفاه مادي فردي و اجتماعي بشر کمک کند ؛ بنابرين مي توان ادعا کرد که اقتصاد ، قبل از هر چيز ، به تجزيه و تحليل و تو ضيح شرايط و روابطي که در قلمرو رفاه مادي قرار دارد ، مي پردازد . و اقتصاد بر خلاف علوم طبيعي ، علم محض نيست ؛ بلکه مجموعه اصول و قواعدي است که تحت تأثير اراده بشر قرار مي گيرد .

 

موضوع علم اقتصاد

 

موضوع اقتصاد عبارت است : از ثروت (کالاها ، خدمات و منابع ) از حيث چگونگي توليد ، توزيع و مصرف آن . مقصود از « ثروت » جنبه ماليت و ارزش کالاها و خدمات است ، نه جنبه عينيت اموال ؛ بنابرين ثروت از نظر ارزشمند بودن و ماليت موضوع اقتصاد است .

ثروت ،از حيث چگونگي رشد ، توزيع و به مصرف رساندن آن موضوع اقتصاد است ، نه از حيث آن به اين شخص يا آن شخص

 

تعريف اقتصاد

 

يکي از معاني اقتصاد در لغت ، ميانه روي و پرهيز از افراط و تفريط در هر کاري است . در آيه « و اقصد في مشيک » نيز به همين معني آمده است .

از آن نظر که اعتدال در هزينه زندگي يکي از مصاديق ميانه روي بوده ، کلمه « اقتصاد » دربار? آن بسيار استعمال مي شده است تا آنجا که در به کار گيري عرفي از « اقتصاد » غالبا" همين معني مقصود بوده است . اقتصاد از معاني عرفي خود (ميانه روي در معاش و تناسب دخلو خرج ) ، تعميم داده شده و معادل economy   قرار گرفته است .

به هر حال براي « اقتصاد » که اقتصاددانان از بحث مي کنند تعاريف مختلفي ارائه شده است .

ارسطو : علم اقتصاد يعني مديريت خانه .

آدام اسميت : اقتصاد ، علم بررسي ماهيت و علل ثروت ملل است .

استوارت ميل : اقتصاد ، عبارت است از بررسي ماهيت ثروت از طريق قوانين توليد و توزيع

ريکاردو :اقتصاد علم است .

آلفرد مارشال : اقتصاد ،عبارت است از مطالعه بشر در زندگي شغلي و حرفه اي . در تعريف ديگر : علم اقتصاد بررسي کردار هاي انسان در جريان عادي زندگي اقتصاد يعني کسب درامد و تمتع از آن براي تربيت دادن زندگي است .

 

 

ابزارهاي اقتصادي عبارتند از : آمار كه شامل گرد آوري ، تحليل و تفسير انواع داده هاي عددي مي شود ؛ حسابداري كه به رابطه ميان توليد ، قيمتها ، سود ، موجودي انبار ، سطح كارايي و هزينه ها مي پردازد ؛ و رياضي كه نمودار هاي هندسي و نشانه دهي خيالي را براي گسترش نظريه هاي پيشرفته اقتصادي به كار مي گيرد.

 

اقتصاددانان به تمام پديدارهاي انساني ، در ارتباط با فعاليت هايي كه در جهت برآورده ساختن خواسته ها انجام مي گيرد، علاقه مندند و پيوسته در پي يافتن راههايي براي تشريح اهميت اقتصادي حوادث گذشته و كشف كارآمد ترين راه دستيابي به هدف هاي مطلوب هستند.

 

تجزيه و تحليل اقتصادي به شدت بر « الگوسازي » تكيه دارد. الگوسازي برخورد ساده شده اي با دنياي اقتصادي است كه استفاده از منطق استنتاجي را براي تحصيل فرضيه هاي مفيد عموميت دادن به شرايط موجود در جهان واقعي ، مجاز مي شمارد. براي تاييد و تصديق فرضيه هايي كه در الگو سازي بسط داده شده اند ، اقتصاد دانان اقدام به « تحقيقات تجربي » بر اساس گرد آوري و تحليل اطلاعات واقعي موجود، مي نمايند.

 

اقتصاد عملي يا مهندسي اقتصاد ، توجه خود را به مفاهيم عملي اصول اقتصادي و نظريه ها معطوف مي دارد تا بتواند تغيير و بهبودي در اقتصاد به وجود آورد . اقتصاد توضيحي مي كوشد تا انواع داده ها ، واقعيات ، و حوادث مربوط به جنبه خاصي از مشكل دروني يك اقتصاد را گردآوري و طبقه بندي نمايد.

 

براي تمركز يافتن بر انديشه مستقيم اقتصاد بايد از سفسطه ي تركيب اجتناب نمود. به عنوان مثال:

 

اگر كشاورزي آنقدر خوش شانس است كه در يك سال به خصوص مقداري استثنايي محصول توليد نمايد ، مي توان به اين نتيجه گيري درست رسيد كه درآمدش افزايش خواهد يافت ، ولي اين باور كه چنين نتيجه اي براي تمام كشاورزان يك گروه صادق است ، اشتباه خواهد بود . در حقيقت اگر ، تمام كشاورزان موفق به توليد بيش از حد متعارف در يك سال شوند ، به احتمال زياد درآمد آنها كاهش مي يابد ، البته با فرض آنكه دولت در جهت تثبيت قيمت اقدامي به عمل نياورد . به بيان ديگر ، تعميم ، هر چند هم كه در يك سطح تحليل اقتصادي كاملاً صحت داشته باشد ، احتمالاً براي ساير سطوح اقتصاد درست نخواهد بود .

 


سه شنبه 3 آبان 1390برچسب:, :: 16:2 ::  نويسنده : فردین
     
 

در بساط ژنده‌اش رنگ پیدا می‌کنی. رنگ شادی که به زندگی کودکان می‌زند.

رنگ
رنگ
رنگ
آبی
زرد
نارنجی
و سفید

کاش با فروش بادکنک‌ها، خستگی‌هایش کم ‌شود!

در بساط ژنده‌اش رنگ پیدا می‌کنی. رنگ شادی که به زندگی کودکان می‌زند.

و در دستان پینه بسته‌اش خط و خطوط  فراوان از پیچ و خم زندگی و یک معمای حل نشده هست: «امروز چگونه به فردا می‌رسد؟»

 

و خدا هنوز آن بالاست.

کاش با فروش همه بادکنک‌ها، خستگی‌هایش کم شود!



   

سرانجام پس از 40 سال حکومت و پی آمد آن 8 ماه جنگ و خونریزی و کشت و کشتار، معمر القذافی، دیکتاتور لیبی، سقوط کرد تا این کشور نفت خیر شمال آفریقا وارد مرحله تازه ای از تاریخ خود شود.


به گزارش بانکی دات آی آر، قذافی در حالی به پایان زندگی رسید که با 200 میلیارد دلار ثروت، لقب پولدارترین انسان روی  زمین را از آن خود کرد. این ثروت شامل حساب های بانکی، املاک و مستغلات دیکتاتور در سراسر دنیا بود.

شاه شاهان آفریقا شخصا کنترل یکی از بزرگترین ذخایر نفتی دنیا را به مدت 41 سال بر عهده داشت و برخلاف دیگر رهبران پولدار نفتی دنیا، این پول ها را به جای خرج کردن برای ایجاد زیرساخت های ملی صرف خرید اعتماد رهبران آفریقایی کرد.

شاید سخت بتوان باور کرد که پایان چهار دهه حکومت، مرگ دیکتاتور آنهم در مخفیگاهی محقر باشد، اما باید پذیرفت که فرجام دیکتاتوری جز فلاکت و خوار شدن نیست.

تصاویری که می بینید، نگاهی است به چهل سال حکومت این دیکتاتور پولدار:

 

جناب سرهنگ قدرت را طی کودتایی بدون خونریزی در سال 1969 به دست گرفت



ادامه مطلب ...


یک شنبه 1 آبان 1390برچسب:, :: 16:25 ::  نويسنده : فردین

 

www.pcday.ir

مجموعه از عکس‌هایی که توسط محمد رئوف به صورت جزئی دستکاری شده اند به ما نشان میدهد پرندگان خشمگین چگونه در دنیای ما وجود دارند. و هنرمندان چگونه این‌هارا به یک بازی ویدیویی تبدیل کرده اند.

www.pcday.ir

www.pcday.ir

www.pcday.ir

www.pcday.ir

www.pcday.ir

www.pcday.ir

www.pcday.ir

 



بیوگرافی:

نام :مایته پرونی
اسم کوچیک :مای
تاریخ تولد :۳مارچ۱۹۸۳
محل تولد:مکزیک
سن:۲۸
قد:۱۶۰
وزن:۵۳
بیوگرافی کوتاه:
مایته پرونی در سوم مارچ ۱۳۸۳ در پایتخت مکزیک به دنیا آمد وخواننده و هنر پیشه است .در سراسر جهان محبوب و عضو گروه آر بی دی است.
اوتنها ۱۱ ماه داشت که به خاطر شغل پدرش به شهر گودالاخارا رفتند.
نام پدرش خاویر پرونی است که برای ۱۲ سال برای آن شهر کار کرد.
مایته ۲ برادر دارد . آلفو که۳ سال از او کوچکتر است و راکو که۹سال کوچکتر است.او بازیگری اش را در ربلده شروع کرد او در اروپا تحصیلش را ادامه داد .
او به نظرش یکی از بهترین آهنگ هایش wanna playاست.

 

 



ادامه مطلب ...


شنبه 30 مهر 1390برچسب:اشنویه,شنو,کردستان,شمال, :: 18:35 ::  نويسنده : فردین

اشنویه : به کردی شنو  (Şino) یکی از شهرهای کردنشین استان آذربایجان غربی ایران است. این شهر مرکز شهرستان اشنویه است که در قسمت غربی این استان جای گرفته است. بر پایه سرشماری سال ۱۳۸۵، جمعیت این شهر برابر با ۲۹٬۸۹۶ نفر بوده است.

شیخ عبدالعزیز (برادر شیخ عبدالعظیم) از بزرگان آن است. محمد امین زاده بلدی ملقب به امین اشنوویی از شاعران سرشناس اشنویه است

اشنویه(شنو) در حالیكه در موزه قدم می زدم یك سنگ بزرگ با دستخطی قدیمی توجهم را به خود جلب كرد . طبق گفته راهنما این سنگ بین دو مرز آشوریان و اوراتور ، نه صد سال قبل از بنای تخت جمشید قرار داده شده بود . این سنگ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌(كیله شین) نام دارد . نام شهر اشنو با خط میخی روی سنگ حك شده است . من كنجكاو شدم كه بیشتر در مورد این شهر بدانم. حالا من آنرا از جنبه های جغرافیای تاریخی و اجتماعی توضیح می دهم . اشنویه در جنوب غربی آذربایجان غربی ، بین سه كشور ایران ، عراق و تركیه واقع شده با طول جغرافیایی 45 درجه و 6 دقیقه و عرض 37 درجه و 2 دقیقه و 30 ثانیه و اختلاف ساعت آن با تهران 20 دقیقه و 12 ثانیه است و با مركز استان 71 كیلومتر فاصله دارد . ارتفاع متوسط آن از سطح دریا 5080 فوت معادل 1524 متر است و مساحت كل منطقه اشنویه 64 كیلومتر است . در شمالغربی دو قله بنام رندوله (با ارتفاع 6000 پاو ) و بابوله در روبروی هم قرار دارند و مشرف به شهر اشنویه می باشند . این دو قله دارایی یخچالهای طبیعی دره ای است .

اشنویه دارایی مطبوع ترین آب و هوای منطقه آذربایجان غربی است سرد و مرطوب كوهستانی بوده و دارای زمستانهای سرد و طولانی و تابستانهای معتدل می باشد . حداكثر درجه حرارت در تابستان 6/40 درجه سانتیگراد و حداقل درجه حرارت 5/14 درجه مشاهده شده . گرمترین و سردترین محل ، به ترتیب نالوس و گلاز می باشد . میزان بارندگی سالیانه 5/440 میلیمتر و درجه رطوبت 5/2 درصد در سال می باشد . اشنویه منطقه بادخیز می باشد از جمله بادشمال (شه مال ) ، بادزریان ، باد قبله و باد سلماس . گادر ، كانی رش ، گلازچای ( روبار ) و گرد كاشان از جمله رودخانه های واقع در اشنویه اند كه بزرگترین آن رودخانه گادر به طول 100 كیلومتر است كه در كتاب های تاریخی به نام رود كدیر مشهور است . سلطان مصطفی ( كانی باد ) ، پیر رش ، باد كانی شیخ رش ، كانی پولیه ( آب آن از زیر شكاف سنگها می جوشد و بعد از جریان پیداكردن تبدیل به سنگهای كوچك آهكی می گردد ) ، كانی گراو ، كانی سپی ، كانی مرگور ، سه كانی عین الروم و ... از جمله چشمه های معدنی اشنویه هستند كه مردم برای علاج بیماری رماتیسم و امراض پوستی از آنها استفاده می كنند كه معروفترین آنها كانی گراو است كه در یكی از باغهای اطراف اشنویه واقع است در هنگام اشغال این منطقه توسط روسها دور تا دور آنرا میوه فرا گرفته مانند گردو ، بادام و انگور ( كه مورد توجه سیاح معروف عرب ابن هوقل نیز قرار گرفته است ) حمدالله مستوفی و یاقوت حموی از باغ های این شهر تعاریف زیادی نموده اند . مهمترین محصول صادراتی آن گندم و گیلاس است . ( طوریكه آنرا شهر گیلاس نامیده اند ) توتون اشنویه دارای معروفیت خاص است كه دارای ساقه كوتاه و برگهای پهن است و به توتون كردی معروف است . دارای منابع زیر زمینی دست نخورده از قبیل نفت است دنباله رگه های نفتی كركوك می باشد در چشمه كانی چاورش روی آب را ماده ای چربی فرا گرفته كه مردم در گذشته از این در چراغ می ریختند .

برده زرد ( سنگ زرد) ، سنگ آهن مرمر و سنگ های آهكی از جمله سنگ هایی است كه در اشنویه به فراوانی یافت می شود . اشنویه از نظر تاریخی یكی از بزرگترین شهرهای كردستان بوده ، قدمت آن زیادتر از سه هزار سال می باشد . در سیزده قرن از میلاد مسیح شهری آباد و پر جمعیت بوده و با حدود 400 هزار نفر جمعیت داشته و دارای چهار دروازه بود كه هر كدام به صورت قلعه مستحكم در جهار قسمت شهر قرار داشته اند. دروازة قلاتوك (قلعه) در شمالغرب ، روستای آسناوه (حسن آباد فعلی) در جنوب ، گرد كشان در شمال شرق و ركاباد در بالای جادة اشنویه - نقده قرار دارد . بعضی ها عقیده دارند كه اشنویه در قدیم به علت حضور ملكه صبا به نام شهر صبا معروف بوده نام شهر اشنویه به نام } اشنو { در سنگ كیله شین (Kelichin ) به خط میخی منقوش است . نام های قدیمی شهر آشنو ( از زبان كلدانی ) ، عشنو ، شنو ، اشنو به معنی قلعه ، برج ، بارو ، سنگر و حصار است ولی به عقیدة برخی مورخان اشنویه در اصل ( اُشنه ) بوده كه به معنای گیاه خوشبو است و به فارسی آن گیاه را ( دواله ) گویند كه بر درخت صنوبر و گردو میپیچد . در كتیبه كوروش از ایالت ( اشنوناك ) كه همان اشنو است نام برده شده كه خواجگذار كوروش بوده اند  . از نظر تاریخی سابقه این ناحیه به قبل از مادها می رسد و اقوامی چون ...

برگزیده ازhttp://kurdistan.mihanblog.com/post/15

 

 

تاریخچـه‌ی اداره‌ی هواشنـاسی شهـرستان اشنـویه

ایستگاه هواشناسی شهرستان اشنویه در پاییز سال 83 تأسیس شده و با شروع فصل زمستان همان سال شروع به فعالیت در زمینه‌ی قرائت، محاسبه، ثبت و ارسال داده‌های جوی به مركز سوئیچینگ اداره‌كل هواشناسی استان، نموده‌است. هر چند كه ایستگاه‌های باران‌سنجی در شهرستان از قدمت بیشتری برخوردار بوده و تأسیس آنها به 10 سال قبل برمی‌گردد.

لازم بذكر است كه ایستگاه هواشناسی اشنویه تا مهرماه سال 87 تنها ایستگاه خودكار استان آذربایجانغربی بوده كه دستگاه‌های خودكار و دیتالاگر نیز بصورت لحظه‌ای و اتوماتیك پارامترهای جوی را در رایانه ثبت و ذخیره نموده‌اند. در حال حاضر این ایستگاه با 2 نفر پرسنل شاغل و متخصص، روزانه 13 ساعت از 6:00 تا 18:00 ـ حتی در روزهای جمعه و تعطیل رسمی ـ  بصورت ساعت به ساعت مشغول فعالیت دیده‌بانی جوی می‌باشد. به جرأت می‌توان گفت كه اداره‌ی هواشناسی شهرستان اشنویه تنها ایستگاه تمام رایانه‌ای استان می‌باشد. چراكه كلیه‌ی آمارها و داده‌های جوی شهرستان بصورت روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانه از ابتدای تأسیس ایستگاه تاكنون در جداول مخصوص و طراحی شده توسط اداره‌ی هواشناسی شهرستان، در فایل‌های Excel ثبت شده‌ و اطلاعات هواشناسی هر روز وارد رایانه می‌گردد. همچنین این اداره تنها اداره‌ی هواشناسی استان است كه در حد وسع خود اقدام به تهیه و نشر بولتن‌های تحلیل آمار هواشناسی شهرستان، در مقاطع زمانی مختلف نموده كه متأسفانه مورد حمایت مادی و معنوی قرار نگرفته و این نشریه تماماً بصورت شخصی، لیكن بنام اداره‌ی هواشناسی شهرستان تهیه و تنظیم شده‌است. با این حال این اداره وظیفه‌ی خود می‌داند در حد توان در خدمت پیشرفت و آبادانی منطقه باشد.

 

 

وضعیت و موقعیت جغـرافیـایی شهرستـان اشنویـه

شهرستان اشنویه با ارتفاع 1413 متر از سطح دریا در نوار عرضی 37 درجه‌ی شمالی و نوار طولی 45 درجه‌ی شرقی قرارگرفته است. هر چند مناطق حومه‌ی این شهرستان خصوصاً منطقه‌ی دشت بیل و آقبلاغ ارتفاع بیشتری تا حدود 150متر از سطح دریا دارند.

با توجه به اینکه قسمت مرکزی شهرستان اشنویه دارای ارتفاع کمتری از سطح دریا می باشد، آب‌های زیرزمینی در این بخش نسبت به سایر مناطق در سطح بالاتری قراردارند.

با توجه به آمار و داده‌های هواشناسی، آب و هوای شهرستان اشنویه را می‌توان معتدل کوهستانی به حساب آورد.

نـزولات جـوی و بارندگـی

متوسط مجموع بارندگی سالیانه در این شهرستان 450 تا 500 میلیمتر می‌باشد. که متوسط بارندگی در برخی مناطق اطراف شهرستان بیشتر از این میزان است. متوسط بارندگی سالانه در قسمت غرب و جنوب شهرستان تا 100 میلیمتر و در قسمت شمال و شمال غربی شهرستان (دشت بیل) تا 150 میلیمتر نسبت به سایر مناطق بیشتر می‌باشد. اما متوسط مجموع بارندگی سالیانه در قسمت شرقی، نسبت به سایر مناطق کمتر است.

 

متوسط مجموع بارندگی در فصول مختلف سال را می‌توان به شرح زیر بیان نمود:

 

بهار

130 تا 140 میلیمتر

تابستان

30 تا 50 میلیمتر

پاییز

100 تا 120 میلیمتر

زمستان

190 تا 210 میلیمتر

 

همان طور که پیش‌تر اشاره گردید، متوسط بارندگی در فصول مختلف در مناطق شمال، شمال غربی، غرب و جنوب بیشتر از ارقام فوق می باشد.

آمارها نشان می‌دهد که ماه‌های فروردین، آبان و بهمن بیشترین میزان بارندگی در طول سال را به خود اختصاص می‌دهند. و کمترین مقدار بارندگی مربوط به مردادماه می‌باشد.

نکته‌ی قابل توجه اینکه، در مناطق حومه خصوصاً منطقه‌ی دشت بیل و جنوبغربی شهرستان، بیشترین میزان بارندگی 24 ساعته تا 70 میلیمتر رسیده است.

مجموع ارتفاع برف از ابتدای به زمین نشستن اولین برف تا انتهای بارش در مناطق با ارتفاع پایین‌تر تا 150 سانتیمتر، و در مناطق با ارتفاع بالاتر تا 5/2 متر خواهدرسید. هر چند که در آمارها مشاهده‌شده‌است که بارش 24 ساعته‌ی برف به 80 سانتیمتر نیز رسیده است. همچنین بارش برف گاهاً در فروردین و اردیبهشت ماه نیز مشاهده و ارتفاع برف در این ماه‌ها تا 20 سانتیمتر گزارش شده است.

لازم به ذکر است که وضعیت آب و هوایی و جغرافیایی شهرستان شرایط مناسبی را برای باران‌های رگباری در اواخر فصل بهار و در خلال تابستان مهیا نموده است. و بارش تگرگ 3 تا 5 بار در طول سال دور از انتظار نیست.

نکته‌ی پایانی در بحث بارندگی این است که آمار و اطلاعات فوق در حالت عادی بوده و اعداد و ارقام در مورد نزولات جوی در خشكسالی و تر سالی متفاوت خواهندبود.

درجـه حـرارت

میانگین کل درجه حرارت در طول سال 11درجه سانتیگراد بوده که در مناطق کوهستانی این میزان به طور متوسط 2 درجه کمتر است. حداقل مطلق دما تا 24 درجه زیر صفر در آمار هواشناسی ثبت شده است. هر چند احتمال پایین‌تر بودن حداقل درجه حرارت در مناطق حومه تا 30 درجه زیر صفر دور از انتظار نخواهدبود. اما متوسط حداقل در طول سال 5 درجه سانتیگراد است.

بیشترین میزان دما در شهرستان 38 درجه سانتیگراد ثبت شده است. که وضعیت جوی شهرستان در تابستان شرایط افزایش دما را تا 5 درجه بیشتر از میزان ثبت شده مهیا خواهدنمود. متوسط حداکثر درجه حرارت در طول سال 20 درجه‌ی سانتیگراد می‌باشد.

در فصل بهار حداقل دما در فروردین ماه تا 10 درجه زیر صفر و حداکثر تا 34 درجه سانتیگراد در خردادماه خواهدرسید. اما در تابستان حداقل مطلق دما به میزان 3 درجه سانتیگراد در شهریورماه و حداکثر 38 درجه سانتیگراد در مردادماه، ثبت شده است. در پاییز نیز دما در پایین‌ترین درجه به 15 درجه زیر صفر و در بالاترین مقدار به 30 درجه بالای صفر رسیده‌است. همچنان که در بالا اشاره شد، در فصل سرما (زمستان) برودت هوا به میزان 24 درجه زیر صفر ثبت شده و حداکثر دما در اسفندماه 25درجه بالای صفر گزارش شده‌است. با توجه به آمارهای ثبت شده از درجه حرارت می‌توان گفت که برودت هوا بیشتر در دیماه و گرمی هوا در مرداد ماه رخ خواهدداد.

تعـداد روزهـای یخبنـدان

تعداد روزهایی که دما صفر و یا زیر صفر می‌باشد، از سالی به سال دیگر متفاوت است. اما به طور متوسط می‌توان گفت تعداد روزهای یخبندان در یکسال بین 110 تا 130 روز در نوسان است. هر چند در مناطق کوهستانی خصوصاً منطقه‌ی دشت بیل، تعداد روزهای یخبندان گاهاً به 140 روز نیز خواهدرسید.

نکته‌ی قابل اشاره اینکه روزهای یخبندان از همان ابتدای فصل پاییز شروع شده و شهرستان در اردیبهشت ماه نیز روزهایی را با دمای زیر صفر درجه تجربه نموده است.  

رطـوبت نسبـی

وضعیت جغرافیایی و پوشش گیاهی (خصوصاً باغات میوه) و بالابودن آب‌های زیرزمینی باعث شده است که متوسط رطوبت سالانه بالای 60 درصد باشد. میانگین حداقل رطوبت 40 درصد بوده اما حداقل مطلق رطوبت به زیر 10 درصد نیز در طول سال رسیده‌است و حداکثر مطلق رطوبت 100 درصد بوده و میانگین حداکثر آن در طول سال به 85 درصد خواهدرسید.

متوسط رطوبت نسبی در فصول مختلف سال به شرح زیر می باشد:

بهار

58 تا 65 درصد

تابستان

48 تا 55 درصد

پاییز

62 تا 69 درصد

زمستان

65 تا 72 درصد

 

لازم به ذکر است میزان رطوبت در منطقه‌ی دشت بیل و بخش نالوس می‌تواند 10 تا 20 درصد از ارقام فوق بیشتر باشد.

مجمـوع سـاعـات آفتـابـی

متوسط مجموع ساعات آفتابی در طول سال 2860 ساعت بوده که طبیعتاً بیشترین میزان ساعات آفتابی مربوط به فصل تابستان و کمترین آن مربوط به زمستان است. بدیهی است که میزان ساعات آفتابی بستگی به ابرناگی آسمان دارد. بطور متوسط می‌توان گفت که وضعیت آسمان شهرستان در کل سال نیمه ابری بوده است. هر چند که مناطق کوهستانی شهرستان در بعدازظهر اکثر روزهای سال ابرهای کومولوسی و گاهاً جوششی به خود دیده و خواهددید. همین موضوع باعث افزایش رطوبت نسبی و احتمال بارش‌های رگباری در این مناطق خواهدشد.

مجمـوع تبخیـر

اندازه‌گیری تبخیر توسط ایستگاه‌های هواشناسی در مناطق کوهستانی و سردسیر از اول آوریل یعنی اواسط فروردین تا اواخر اکتبر یعنی اواسط آبان ماه صورت می‌گیرد. اندازه‌گیری‌ها نشان می‌دهد که متوسط مجموع تبخیر در این مدت 1400 میلیمتر است.

معمولاً با توجه به درجه حرارت، رطوبت نسبی و سرعت وزش باد بیشترین میزان تبخیر در روزهای گرم تابستان رخ می‌دهد. و میزان تبخیر در روزهایی که وزش باد مداوم بوده و سرعت بالایی دارد بیشتر از سایر روزهاست. چرا که گاهاً افزایش سرعت باد و دوام آن باعث کاهش رطوبت و در نتیجه افزایش تبخیر سطحی خواهدشد.

فشـار هـوا

فشار هوای شهرستان بین 835 تا 875 هکتوپاسکال در نوسان می‌باشد. اما می‌توان گفت متوسط فشار سالانه حدود 855 تا 860 هکتوپاسکال است. بدیهی است که در مناطق با ارتفاع بیشتر مقدار فشار هوا افزایش می‌یابد.

سـرعت و جهت بـاد

جهت وزش باد غالب در شهرستان بیشتر جنوب غربی بوده که سرعت آن تا 101 کیلومتر در ساعت ثبت شده‌است (این باد از نوع شدید و مخرب به حساب آمده كه باعث خسارات شدید خواهدشد). هر چند نمی‌توان از وزش بادهای شمالی که سرعت آنها تا 80 کیلومتر در ساعت رسیده‌است، چشم پوشی‌کرد.

نکته‌ی قابل اشاره در مورد وزش باد در شهرستان اشنویه این است که درصد کمی از روزهای سال دارای وزش باد ملایم یا آرام بوده‌اند و در اکثر روزهای سال وزش باد به صورت مداوم با وزش متوسط تا نسبتاً شدید در جریان بوده که سوای یخبندان‌های شدید در اثر برودت هوای معمولی و نیز پایین بودن درجه حرارت خاک در روزهای یخبندان، می‌تواند عامل خسارت باشد. که در صورت مطالعه و برنامه ریزی، می‌توان از این نعمت الهی نیز نهایت استفاده را به عمل آورد.



شنبه 30 مهر 1390برچسب:, :: 15:20 ::  نويسنده : فردین
 
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۰ ساعت ۱۷:۲۶
تصویر منتشر شده از محل کشته شدن قذافی نشان می دهد که وی در حفره‌ای در زیر یک پل بین جاده‌ای در شهر سرت هدف قرار گرفته است.

یه گزارش فارس در لیبی در این تصویر نشان می‌دهد که‌ قذافی در حفره‌ای در زیر یک پل بین جاده‌ای کشته‌ شده‌ است.

در این تصویر که‌ توسط موبایل گرفته‌ شده‌، یک جسد دیده‌ می‌شود که‌ به‌ احتمال فراوان متعلق به‌ نیروهای وفادار به‌ سرهنگ قذافی است.

گفتنی است معتصم فرزند پنجم قذافی نیز دستگیر و وزیر دفاع وی کشته شد اما هنوز خبری از سیف‌الاسلام قذافی منتشر نشده است.



 
 


پنج شنبه 28 مهر 1390برچسب:, :: 17:25 ::  نويسنده : فردین
بیانیه القاعده خطاب به احمدی نژاد
 
 
بیانیه القاعده خطاب به احمدی نژاد  
 
 
 
 
   
 
 
    القاعده خود را مسئول مستقیم حوادث تروریستی یازدهم سپتامبر می داند و این در حالی است که رئیس جمهور كشورمان در سخنرانی ۲ سال گذشته خود در مجمع عمومی سازمان ملل خواستار تحقیقات درباره نقش سازمان های اطلاعاتی و امنیتی آمریکا در این حوادث شده است.
   
   
 
 
     

شبکه تروریستی القاعده در بیانیه ای خطاب به محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران خواستار پایان تئوری های وی درباره حوادث یازدهم سپتامبر شد.

 

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، القاعده خود را مسئول مستقیم حوادث تروریستی یازدهم سپتامبر می داند و این در حالی است که رئیس جمهور كشورمان در سخنرانی ۲ سال گذشته خود در مجمع عمومی سازمان ملل خواستار تحقیقات درباره نقش سازمان های اطلاعاتی و امنیتی آمریکا در این حوادث شده است.

 

در آخرین بیانیه منتشر شده توسط القاعده که به زبان انگلیسی هم هست، تئوری انجام حملات یازده سپتامبر توسط دولت آمریکا مسخره عنوان شده است.

 

در بیانیه القاعده پرسیده شده چرا ایران با وجود همه مدارک و اسناد و شواهد همچنان بر این باور (دخالت دولت آمریکا در یازدهم سپتامبر) تاکید می کند؟

 

القاعده در بیانیه خود می افزاید: القاعده به دلیل نفوذ خود در قلوب هزاران مسلمان برای ایران یک رقیب محسوب می شود و برای ایران چه کاری می تواند بهتر از بی اعتبار جلوه دادن حوادث یازدهم سپتامبر باشد.

 

بیانیه القاعده در ادامه به آخرین دست نوشته اسامه بن لادن، رهبر القاعده پیش از ترور اشاره می کند که در آن از اعضای القاعده خواسته هیچ وقت اجازه ندهند آمریکا در نظرشان بزرگ جلوه کند.

 

گرچه القاعده بارها و بارها مسئولیت حادثه یازده سپتامبر را بر عهده گرفته است اما نحوه اجرای این عملیات و پرواز دو هواپیمای مسافربری كه پر از مواد منفجره بوده بر فراز یك شهر آمریكایی سوالات و ابهامات زیادی را مطرح می سازد كه هنوز پاسخی به آن داده نشده است.



صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 18 صفحه بعد

درباره وبلاگ


با عرض سلام و خسته نباشید به شما دوست عزیز که به ویلاگ این بنده سری زده اید و امید وارم که در وبلاگ من 1 مطابی رو پیدا کنی که به درد شما بخوره و بتوانی از آن استفاده مفید را انجام بدی . با نظرات خود ما را در انجام هر چه بهتر شدن وبلاگ یاری نمایید. شماره تماس با من 09141668615
شمارش معکوس برای آغاز گفتگوهای ایران با 1+5
خودرویی که شکل عوض می کند ثبت نام کاردانی به کارشناسی رژه کالسکه های عجیب و جالب در کراسنودار روسیه ... :: بزرگترین سنگ دنیا ... جدیدترین لباس عروس های تیر ماه 91 تصاویر دیدنی از عجیب ترین داشبورد های اتومبیل در جهان توصیه‌ های مهم امنیتی به کاربران گوشی های هوشمند زیبا ترین عکس های جدید عاشقانه ساخت ماوس هیبریدی جدید! عکس های زیبا از دریا عکس ترسناک‌ترین استخر دنیا «درهای بند ما در زندان همیشه بسته است» آموزش تصویری SQL Server 2008 قسمت 1 پیامک بازی با ((یارانه دهنده محترم)) بر سر یارانه پدیدار شدن آیات قرآن بر بدن یک نوزاد (+عکس) بدن كودک تبریزی خاصیت مغناطیسی دارد (+عکس) ماشین از دیدگاه دختر خانوووما + تصاویر بزرگترین قاتل قرن 21 +عکس چی میشد اگه این هالیوودی ها پشمالو بودند ؟! اینم از مجلس ایران.....ببین!!!+عکس بوسیدن فاطمه معتمد آریا توسط مجری مرد + عکس همه چیز در مورد شب زفاف دختر ۱۵ ساله که با ۲ ماه تن فروشی میلیونر شد + عکس شگفت انگیزترین ماهی کشور + عکس بلعیدن دست مردی توسط تمساح + تصاویرباور نکردنی 18+ بوی بد دهان دلیل کشته شدن یک نو عروس 17 ساله مراقبت یک سگ از جوجه غاز یتیم!/عکس بازداشت دختر نیمه عریان وزیر در خانه فساد!! +عکس خطرناک ترین بدلکاری سال+عکس مردی که با جنازه زنش چندین سال همبستری میکرد+عکس عکس های شخصی لیلا اوتادی در منزلش! شركت تك رايانه انلد ویروس جدید کامپیوتر آموزش ساختن ویروس تبلت Kindle Fire به نسخه ۶٫۳ آپدیت میشود پرواز ۴۸ ساعته هواپیمای خورشیدی! بی بی قصه های مجید درگذشت
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان درسی و آدرس fardin.851165965.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان